Gönderen Konu: grading komutu ile mvcut yüzeyime kadar þev taramasý yaptýramýyorum yardým :)  (Okunma sayýsý 2946 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdýþý yucel1601

• Duyarlý Üye
  • **
  • Ýleti: 25
  • Civil Gücü: +0/-0
Merhabalar ben mevcut olan týn surface yüzeyimin -6m kot farký ile düz bir yüzey oluþturmak istiyorum  ve oluþturuyorum fakat sorun oluþan  yeni þev yüzeyimin mevcut yüzeyima kadar birleþmemesi yani ben ne kadar ötelersem o kadar mesafe alýyor ben ise dolgu veya kazý yapýlacaksa sadece mevcut yüzeyimle birleþmesini istiyorum fakat bir türlü yapamadým  .Ekte kendi çicimim ve istediðim son halini örnek iki ekran alýntýsý gönderiyorum yardýmlarýnýz için þimdiden teþekkürler saygýlar....

Çevrimdýþý sabangulay

• Super Moderator
  • Kýdemli Üye
  • Ýleti: 551
  • Civil Gücü: +32/-4
Yücel bey sanýrým orta kýsým infill yapýlarak þevli kýsma eklenmemiþ.

Çevrimdýþý yucel1601

• Duyarlý Üye
  • **
Merhaba saban bey ilginiz için teþekkür ediyorum .Sýkýntým suradaki örnek verecek olursam mevcut yüzeyimin 5m altýndan tesviye iþlemi yaptýrmak istiyorum ilk olarak feautre line ile kotlu bir þekilde sýnýrýmý oluþturuyorum ve sýra grading yapmaya gelýyor . belýrlý krýterlerý uyguluyorum fakat olusturmak ýstedýgým sev ust sýnýrý mevcut surface yuzeyýme kadar gýtmesýný ýstýyorum fakat mevcut yuzeyýmýn uzerýne cýkýyor ve olusturduðum bu sevý yuzeyým ýle býrleþtýrmeyýde beceremedým asagýda ornek býr ekran alýntýsý da koydumcevabýnýzý sabýrsýzlýkla beklýyorum .Vakit ayýrdýðýnýz için çok teþekkür ederim saygýlar.

Çevrimdýþý yucel1601

• Duyarlý Üye
  • **
konu çözülmüþtür çözüm yolu ise  select crtitari set- target -surface .