Gönderen Konu: kot sorunu  (Okunma sayýsý 3622 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdýþý mucahit

• Tam Üye
  • Ýleti: 54
  • Civil Gücü: +0/-0
kot sorunu
« : 14 Aðustos 2012, 12:43:32 »
Merhaba Arkadaslar

Ben su anda palyelý bý proje uzerýnde calýsýyorum.bý guzergahým var ve o guzergahý kullanarak 9 palye yerlestýrmeye calýsýyorum . granýd menusunde kot krýterýný sectýgým zaman ýstedýgým egýme gore kotu yakalýyor yanlýz sadece guzergahýn baslama ve býtýs yerýnden alýyor.oysaký guzergahýn baslangýc ve býtýsýný o kot egrisinin gectýgý yere kadar uzanýp  kesmesý lazým. ben bunu yapamadým .býlgýsý olan arkadaslar varsa yardýmlarýný beklýyorum sýmdýden tesekurler.

Çevrimdýþý 3don QuIJote

• Tam Üye
  • Ýleti: 137
  • Civil Gücü: +3/-0
Ynt: kot sorunu
« Yanýtla #1 : 23 Aðustos 2012, 11:14:15 »
".... baþlama ve bitiþ yerinden alýyor." kýsmý nedir tam anlayamadým açýkcasý. Biraz daha net yazabilir misin ? Bir de çalýþma dosyaný paylaþabilirsen dosya üzerinden yardýmcý olmaya çalýþýrým. �yi çalýþmalar.

Çevrimdýþý mucahit

• Tam Üye
« Yanýtla #2 : 23 Aðustos 2012, 14:36:18 »
Merhaba

Dosya ektedir plan uzerýnde gereklý býlgýlerý yazmýsým yýnede anlamadýgýnýz bý yer olursa yazyým

iyi çalýsmalar

Çevrimdýþý mucahit

• Tam Üye
« Yanýtla #3 : 23 Aðustos 2012, 14:48:34 »

Dosya burdan eklenmýyor ya býldýgýnýz bý sýte varmý ordan upload yapýp gonderýyým.

Çevrimdýþý 3don QuIJote

• Tam Üye
« Yanýtla #4 : 23 Aðustos 2012, 15:30:14 »
zippyshare.com sitesinde upload edebilirsiniz.  Yalnýz 200 MB sýnýrý var bilginiz olsun.

Çevrimdýþý mucahit

• Tam Üye
« Yanýtla #5 : 23 Aðustos 2012, 18:23:52 »

Çevrimdýþý 3don QuIJote

• Tam Üye
« Yanýtla #6 : 25 Aðustos 2012, 15:09:54 »
Yazdýklarýnýzý yanlýþ yorumlamýyorsam çalýþtýðýnýz hattýn 1295 eðrisi boyunca kesiþmesi gerektiðini söylüyorsunuz ? Yani hattýnýzýn belirtmiþ olduðunuz eðim ile 1295 eðrisine ulaþmasýný istiyorsunuz.  Eðer bu þekilde ise haritayý yanlýþ yorumlamayla alakalý bir sorun olur bu Mucahit bey.

Eðer aksi bir durum ise dediðiniz þekilde yapýlmýþ bir örneði gönderirseniz iyi olur veya biraz daha yapmak istediðinizi açýklarsanýz anlamama yardýmcý olursunuz.

Çevrimdýþý mucahit

• Tam Üye
« Yanýtla #7 : 25 Aðustos 2012, 17:37:26 »

Ekteký dosyada býraz daha anasýlýr bý sekýlde gonderdým. Örnek plan microstation da hazýrlanmýstýr.civil3d de kot krýterýný kullanarak yapmaya calýstým ama 1295 egrisinde kesýsmesý lazýmken o kýsýmda kesmýyor.

http://www22.zippyshare.com/v/718031/file.html