0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Slm Arkadaþlar, C3D nin belki de en çok beðendiðim kýsmý GRADÝNG bölümüdür.Burda þev altlarýmýzý bir feature line ile kotuyla beraber belirliyoruz. Daha sonra bunun her kenarýnda ya da Km kýsmýnda Þevlerimizde istediðimiz gibi dans ederek arazi ile buluþabiliyoruz. Buraya kadar her þey süper. Biraz daha Ütopist bir soru soracam. Projemizin sýnýrlarýný kotuyla beraber bir feature tanýmladýk. Daha sonra Kriter Setleri uygulmak yerine Þev Üstü için tanýmlayacaðýmýz Feature Line'a Serbest Þevle baðlanmasý. Bu Feature Line'nýn kotunu zaten araziden verebiliyoruz. Bu soruyu sordum ama kendi kendime "Yok artýk daha neler o kadar da deðil" demeden geçemedim. Eðer böyle bir þeyi yaptýrabiliyosak PES doðrusu.
SÜperrrrrr...Siz yeter ki isteyin. Gerisi mi Civil3d nasýl olsa yapar.
Selamlar murat bey türkiyeye dönünce kursunuza gelmeyi planlýyorum. Sanýrým ozamanda 2010 a geçmiþ olur ve kavþak anlatýrsýnýz görüþtüðümüz zaman da dediðim gibi kavþak iþini yapan bir civil 3D herþeyi yapar
Bu konuyla ilgili farklý bir bakýþ açýsý, Proje çizgimiz ve Þev üstü çizgimiz var. Featureline.Öyle ise Grading yapmaya ne gerek (!)Bu iki çizgiden yüzey oluþturulur. Arazi Yüzeyi ile oluþturulan bu yüzey Volume edilir. Oldu da bitti.