Gönderen Konu: 3. ADIM - YÜKSEKLİK EĞRİLERİNİ SAYISALLAŞTIRMAK  (Okunma sayýsý 39448 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdýþý E.Erdem ÖZLÜ

• Site Sahibi
  • Kýdemli Üye
  • Ýleti: 366
  • Civil Gücü: +21/-0
    • Kiþisel Web Þeysi
Ynt: 3. ADIM - YÜKSEKLÝK EÐRÝLERÝNÝ SAYISALLAÞTIRMAK
« Yanýtla #30 : 08 Haziran 2009, 23:55:09 »
Saðolun cemal bey ilk mesajýnýz þeker dolu olmuþþ. çok saðolun.
Geri dönüþ forumun canýdýr. Lütfen cevap yazýnýz.

Çevrimdýþý lutgul

• Yeni Katýlýmcý
  • *
  • Ýleti: 15
  • Civil Gücü: +1/-0
« Yanýtla #31 : 05 Aðustos 2009, 11:47:27 »
erdem kardeþim Türkiyenin ilk ve tek civil3d platformuna yaptýðýnýz katký inanýlmaz ben daha önce netcad kullanýyordum yalnýz fiyatlarý ve yaklaþýmlarý yüzünden o programý kullanmamaya baþladým hatta þirketime lisanslý civil3d programý aldýrdým ne yazýk ki netcad alýþkanlýklarýmý deðiþtirmem gerekiyor civil3d ihtiyaçlara netcaddan daha fazla cevap verecektir yalnýz (umarým deðildir) ticari kaygýlarla çok fazla yardýmcý döküman yok oyüzden siz çölde vaha gibisiniz foruma gelen sorulara bakýyorumda hep netcad kullanýcýlarýnýn takýldýðý konular var þöyle bir çalýþma yapýlsa netcad ortamýnda yapýlan iþlemlerin civil 3d programýndaki karþýlýklarý oluþturulsa vatandaþ ta kendini yormadan bu güzel programdan faydalansa güzel olmaz mý ne dersiniz

Çevrimdýþý E.Erdem ÖZLÜ

• Site Sahibi
  • Kýdemli Üye
    • Kiþisel Web Þeysi
« Yanýtla #32 : 14 Eylül 2009, 17:45:56 »
þimdi bazýlarý bana kýzacak. önce siz kýzacaksýnýz. bu konunun konuþulacaðý yer yükseklik eðrilerini sayýsallaþtýrmak konusu deðil. þimdi netcadciler kýzacak. netcad tr menü olmasý dýþýnda hiçbir özelliðe sahip deðil. bence siz netcad ile bütün bildiklerinizi unutun, sonra biz size bu programý öðretelim. emin olun daha az zaman harcayacaksýnýz.

Çevrimdýþý vlkn36

• Yeni Katýlýmcý
  • *
  • Ýleti: 4
  • Civil Gücü: +0/-0
« Yanýtla #33 : 01 Kasým 2009, 18:17:41 »
mrb erdem bey yol proje icin yaptiðinz ayrý caliþma icin tþkr ederim ellerinize saðlik cok yarari oluyor .... bu proje icin yeni video caliþmaniz varmý acaba program hakkýnda cok kaynaða ulaþamýyorum yol projeyi tamamen bu sitenin yardimlariyla yapmaya caliþiyorum.. iyi akþamlar

Çevrimdýþý bunver

• Tam Üye
  • Ýleti: 97
  • Civil Gücü: +2/-2
« Yanýtla #34 : 05 Kasým 2009, 23:48:21 »
Erdem Bey, Yükseklik eðrilerini sayýsallaþtýrdýktan sonra yolu nasýl geçireceðimize dair bir video var mý acaba? Corridors videosundan yapmaya çalýþtým ancak orda surface olarak boundaries kullanýlýyor. Ben Contours ü seçip yapmaya çalýþtým fakat sonrasýný pek çözemedim.

Acaba burdan kýsaca ne yapmam gerektiðini anlatabilirmisiniz?

Çevrimdýþý E.Erdem ÖZLÜ

• Site Sahibi
  • Kýdemli Üye
    • Kiþisel Web Þeysi
« Yanýtla #35 : 11 Kasým 2009, 19:27:45 »
Siz de bir boundry tanýmlamayý deneyin. zaten benim yaptýðým þekilde bir boundry tanýmlamýþ olmuþtuk. onu programa tanýtýn ve o þekilde devam edin.

Çevrimdýþý torq88

• Yeni Katýlýmcý
  • *
  • Ýleti: 1
« Yanýtla #36 : 13 Mart 2010, 00:12:42 »
Ýyi günler,
Öncelikle böyle bir paylaþým yaptýðnýzdan dolayý Erdem bey'e çok teþekkür ederi..Yalnýz ben video yu izleyemediM.týklýyorum ama rapidshare den paylaþým yapmamý istiyor.Yada nasýl açarým videoyu?

Çevrimdýþý zafersdu

• Yeni Katýlýmcý
  • *
  • Ýleti: 1
« Yanýtla #37 : 14 Mart 2010, 13:02:07 »
Videolar için teþekkür ederim.Gerçekten çok faydalý en kýsa zamanda devamýný bekliyorum.Kolay gelsin.

Çevrimdýþý E.Erdem ÖZLÜ

• Site Sahibi
  • Kýdemli Üye
    • Kiþisel Web Þeysi
« Yanýtla #38 : 14 Mart 2010, 23:48:19 »
Linki düzelttim. Sað týk kaydet derseniz indireblirsiniz. tarayýcýnýzda Windows Media Player eklentiniz varsa sol týklayarak izleyebilirsiniz de...

Çevrimdýþý Ytü_Harita

• Yeni Katýlýmcý
  • *
  • Ýleti: 11
« Yanýtla #39 : 15 Nisan 2010, 04:42:10 »
süper bir çalýþma olmuþ...videolarýn devamýný sabýrsýzlýkla bekliyorum...teþekkürler.
En soluk mürekkep bile en iyi hafýzadan iyidir..