Gönderen Konu: 3. ADIM - YÜKSEKLİK EĞRİLERİNİ SAYISALLAŞTIRMAK  (Okunma sayýsý 39447 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdýþý last

• Yeni Katýlýmcý
  • *
  • Ýleti: 8
  • Civil Gücü: +0/-0
ellerinize  emeðinize saðlýk gerçekten çok güzel olmuþ

Çevrimdýþý antoniogranger

• Yeni Katýlýmcý
  • *
  • Ýleti: 1
cok iyi bir paylasým yapýlmýs.. tum yazýlarý tek tek okudum. iþi ogretcege benziyo.
yeni videolarý ne zaman gorebilecez acaba ?

Çevrimdýþý E.Erdem ÖZLÜ

• Site Sahibi
  • Kýdemli Üye
  • Ýleti: 366
  • Civil Gücü: +21/-0
    • Kiþisel Web Þeysi
ben askerden gelince
:)
Geri dönüþ forumun canýdýr. Lütfen cevap yazýnýz.

Çevrimdýþý zaknafein

• Yeni Katýlýmcý
  • *
Merhaba arkadaþlar. Öncelikle emeðinize fikrinize saðlýk çok güzel bir þey yapmýþsýnýz. Ben yol inþaatýna girdim 1 yýl kadar oluyor ve doðru dürüst bir kaynak bulamadým bu siteyi görene kadar. Çok teþekkür ederim kendi adýma. Bir sorum olacak indirdiðim paftanýn görüntüsü yeþil ve paftanýn yarýsý sanki kaymýl gibi duruyor acaba tekrar yükleyebilirmisiniz veya benim bilgisayarda mý bir sorun var emin olamadým. teþekkür ederim þimdiden.

Çevrimdýþý aytac

• Yeni Katýlýmcý
  • *
teþekkürler

Çevrimdýþý kdrm

• Yeni Katýlýmcý
  • *
Çok teþekkürler. Paylaþýmlar çok yararlý olmuþ. Hayýrlý tezkereler..

Çevrimdýþý ates

• Yeni Katýlýmcý
  • *
  • Ýleti: 10
teþekkür ederim çok çok faydalý iþler yapýyorsunuz. internet gibi iþe yaramayacak þeylerle dolu bir yer sayenizde kullanýlabilir oluyor. Allah razý olsun :)

Çevrimdýþý mutii

• Yeni Katýlýmcý
  • *
  • Ýleti: 2
yardýmlarýnýz için cooook tþkler

Çevrimdýþý simurg

• Yeni Katýlýmcý
  • *
  • Ýleti: 3
iyi aksamlar erdem bey..yukseklýk egrilerini sayýsallastýrma videonuzde treshold uygulamasý yaparken otomatik olarak aktýf  ama civil2012 de paftamdaký treshold uygulamasý aktýf degýl nasýl aktýf yapabilirým..þimdiden cok tesekkur ederim.Ayrýca videolarýnýz bize ilham kaynagý oluyor :) bunun ýcýnde cok tesekkur ederim.ýyý calýsmalar.

Çevrimdýþý ramooz

• Yeni Katýlýmcý
  • *
civilde UCS sistemini deðiþtirmek için ne yapmalýyým.örneðin  Y yerine X  ya da X  yerine Z gibi